top of page
  • Foto van schrijverjp actie fotografie

Beekse bergen

Een dagje met het gezin naar de Beekse bergen .

Het was mooi weer en hebben genoten van de dag en de dieren. Hoogte punt vond ik de hyena's, er waren 2 jongen. 1 mannetje ging lekker zwemmen en dook naar een stok in de vijver, het was net een hond.

Met de Safari ging er net een cheeta mooi naast de auto liggen en kon ik super scherpe opnames maken.

Alle foto's zijn gemaakt met de Sony A7R V en de 70-200 2.8 GM. Dit is een heerlijke combinatie voor in de dierentuin, genoeg ruimte om te croppen en toch nog 4K foto's over te houden en natuurlijk zeer scherp. En ik hoef dan niet meer met de 200-600 mm toeter door de dierentuin waar iedereen me door aankijkt. Ze zeggen dat versie 2 van de 70-200 lens nog scherper is maar ik betwijfel of je dat ziet. Ik ben hier tevreden mee en hou deze dus.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Flickr Icon
bottom of page