top of page
  • Foto van schrijverjp actie fotografie

Challenge Almere Amsterdam 2022

Vandaag vroeg op om om 7:00 bij de start te zijn van de eerste groep die de triatlon gaan doen.

Het zou droog zijn maar tussen 7:30 een 8:30 goot het en was ik tot op mijn onderbroek nat. Maar ik heb wel leuke foto's kunnen maken van de eerste groepen in het water en het pakken van de fietsen. Toen ben ik naar huis gegaan en droge kleren aangedaan en later weer terug gekomen voor het loop gedeelte en de finish. Petje af voor alle atleten die 3.,8 KM zwemmen 180 Km fietsen en 42 km lopen ( of een deel daarvan).

hier een korte impressie van het event. Ik heb veel meer foto's dus als iemand interesse heeft hoor ik het wel.

Gemaakt met de Sony A9 en 70-200 GM 2.8 lens die het trouwens prima dded in de regen ( ook zeiknat).

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Flickr Icon
bottom of page