top of page
  • Foto van schrijverjp actie fotografie

Verschil tussen A7Rii en A9.

Eindelijk weer even tijd om met de camera op pad te gaan en even bij de futen gekeken. Er was 1 paar naast het koeienpad dat flink actief was. Ik had mijn A9 en A7Rii mee, dit omdat ik laatst alle beste foto's van afgelopen jaar heb bekeken op de iPad Pro en het viel me op dat ik met de A7Rii wel veel scherpe ( hoge resolutie ) foto's heb gemaakt. Zolang je geen snelle acties hebt gaat het prima. En de futen zijn niet zo snel dus probeer het weer eens, en ze zijn inderdaad mooi. Maar zie je het verschil ?


Finally some time to go out with the camera and have a look at the grebes. There was 1 pair next to the cow path that was very active. I brought my A9 and A7Rii with me, because I recently viewed all the best photos of last year on the iPad Pro and it struck me that I made a lot of sharp (high resolution) photo's with the A7Rii. As long as you don't have quick actions, it will be fine. And the grebes aren't that fast so give them a try, and they are beautiful indeed. But do you see the difference?162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Veluwe

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Flickr Icon
bottom of page